Vintage Paint - helppo sisustusmaali

 

Vintage Paint – helppo sisutusmaali

Vintage Paint – kalkkimaalit ovat Suomessa uusi juttu! Niitä on tähän asti ollut suhteellisen vaikeaa saada tai löytää. Maalin helppous piilee sen yksinkertaisissa ominaisuuksissa: vesiohenteinen, lähes hajuton, ekologinen, kemikaalivapaa liitu- ja kalkkimaali. Maali noudattaa Euroopan standartia EN71-3 ja sopii myös lasten huonejalujen maalaamiseen. Voit unohtaa maalausprojektin alun rasittavimman vaiheen: hiomisen.  Maali tarttuu entiseen lakka- ja maalipintaan, lasiin, metalliin, lähes kaikkeen. En tiedä vielä, mihin se ei kävisi!

Toimin Vintage Paint kalkkimaalien jälleenmyyjänä www.vintagepaint.nl. Kauttani voit tilata maaleja, huonekaluja, koristeita, lähes kaikkea. Eri kokoiset maalipurkit (100 ml, 0,7 L, 2,5 L), vahat, siveltimet, sabluunat, värikastat ja -kirjat kuuluvat tuotevalikoimiini automaattisesti. 

Kalusteiden kunnostus

Kierrän kirpputoreja tai nettikirppareita. Pelastan vanhoja, mutta hyväkuntoisia kaappeja, lipastoja, pöytiä ja vanhoja tuoleja. En ole entisöijä, annan huonekaluille uuden elämän pintakäsittelemällä ne upeilla, ekologisilla ja turvallisilla liitumaaleilla. Seuraa Facebook-seinää sekä Instagram-kanavaa, jossa myyn kunnostamiani kalusteita.

Terapia-ilmaisuja asiakkailtani

…valmista, ilman älyllistä ponnistelua.
…näkyvä käden jälkeni – nopeasti valmista!
…vastapainoa pitkäjänteisyydelle.”
…tuli vaan niin vapautunut olo, ja tunne, minä osaan.

Kuvia Vintage -maalauskursseilta

Pin It on Pinterest

Share This