Paalulan aittakammarit

2 mh aittamajoitus 1-4 hlö:lle

Vietä yö nostalgisessa aittakammarissa

Tervetuloa Petäjävedelle, keskelle kauneinta järvisuomea. Vanhasta maalaistalon jauhoaitasta on entisöity aittakammarit, joissa voi hiljentyä ja rauhoittua. Aittojen eteen on rakennettu lasitettu terassi, joka toimii vieraille olohuoneena. Terassilla voi istua ja nauttia takkatulesta kynttilän valossa ja katsella ilta-auringon kajastusta ja taustalla siintävää kiviaitaa metsineen. Vain 3 km päässä majapaikasta sijaitsee Petäjäveden vanha kirkko, joka on yksi Unescon maailmaperintökohteista.

Kammareiden varustus

Majoituskammarit sisältävät yhteensä 4 vuodepaikkaa. Kylpyhuoneena toimii vanha savusauna, joka lämpiää jatkuvalämmitteisesti lähes joka ilta. Saunan yhteydessä lämmitettävä palju. Tarvittaessa mahdollisuus käyttää talon sisällä sijaisevaa suihkua. Pihapiirissä majoittujille ulkohuussi. Aitassa on tila, jossa voi laittaa ruokaa.

Aittakamarin lasitettu terassi
Aittakamari

Ympäristö

Lähin naapuri puolenkilometrin päässä, ympärillä metsää ja marjastusaikaan marjoja. Hiljaisuutta ja maaseudun rauhaa – tilaa hengittää. Voit halutessasi osallistua arkisiin työtehtäviin (hyötyliikuntaa): saunan lämmitykseen, puiden kantamiseen, marjojen keräämiseen. Halutessasi voit osallistua maalausjuttuihini, kiertää Hiljaisuuden kiviaitaretriittiä (pihapiirissä).

Arvostathan vanhaa miljöötämme ja maaseudun rauhaa? Tämä paikka soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat meditoida, rauhoittua kiireettömässä maalaismaisemassa. Perheenjäseninä toimivat kaksi kissaa tekevät aivan varmasti tuttavuutta kanssanne. Tule rauhoittumaan, mutta älä tule bilettämään.

Pin It on Pinterest

Share This