Kesän 2021 tapahtumatarjotin

Vintage Paint kalkkimaalauskurssit Paalulassa

20.6., 18.7. ja 15.8. sunnuntaisin klo 13-16.

Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tule tuunaamaan tuomasi esine tai pienoishuonekalu mieleiseksi valitsemallasi maalausmenetelmällä.  Opetan samalla kertoen vintage maalin “sielusta” ja sen rajattomista käyttöominaisuuksista. Maalit ovat hajuttomia ja sopivat hyvin tuoksuherkille. Kaipaako kesämökkisi tai kotisi huonekalut uutta sävyä pintaan?

Varaa paikka Paalulan maalaismaisemaan ja tule mukaan mukavaan porukkaan yksin tai ystäväsi kanssa. Pitkämatkalaisilla mahdollisuus myös majoittua vanhoissa aittakamareissa (varattava erikseen).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tekstiviestillä tai soittamalla 040 5464201 viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssille mahtuu 8-10 hlö. Olemme väljästi ja tulethan vain terveenä. Kurssihinta 55 € (sis. alv 24%, maalin, vahan, opetuksen ja päiväkahvit).

Tervetuloa!

 

Värien voimaa ideakurssi Vintage maaleilla taiteiluun

7.7. klo 12-17

Artesaani ja uteliaaksi harrastelija maalariksi tituleeraava Hannele Lähde-Setälä vetää inspiroivan kurssin taiteen tekemiseen. Opetellaan eri maalaustekniikoita ja käytetään ekologisia, vesiliukoisia ja hajuttomia Vintage kalkkimaaleja työskentelyssä.

Inspiroiva ympäristö ja innostuneet osallistujat takaavat mukavan kesäpäivän.  Varaa paikkasi, sillä nämäkin paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, soittamalla tai tekstiviestillä 040-5464201viimesitään viikkoa ennen kurssia. Mukaan mahtuu 8-10 osallistujaa. Kurssihinta 60 € (sis. Alv 24%, materiaalit, opetuksen ja päiväkahvit). Tervetuloa!

 

Metsästä voimaa keholle ja mielelle –retket

23.7. ja 30.7. klo 13-16

Metsä voi olla jollekin peikko tai unelma paikka rauhoittua.  Mennään yhdessä lähimetsään tehden tärkeitä hengitys- ja aistiharjoituksia.  Ollaan ja unelmoidaan. Rauhoitetaan mieltä ja hermostoa, rentoudutaan. Ota huivi ja kumisaappaat ja kelin mukaiset varusteet mukaan, pieni ämpäri ja vesipullo.  Toivotaan, että saadaan tulijaisina mustikoita ja olet kokenut luonnon parantavan voiman.

Varaa paikka Paalulan maisemiin ja tule mukaan yksin tai ystävän kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tekstiviestillä tai soittamalla 040-5464201 viimeistään viikkoa ennen retkeä. Mukaan mahtuu max.10 hlö. Retkihinta 20 €/hlö (sis. Alv 14%, voileivät termarikahvilla). Tervetuloa!

Huom! Järjestäjällä ei ole voimassa olevaa retkivakuutusta!

 

TYHY Voimavarapäivä työyhteisölle

Elokuun 2.,3.,4. ja 6.päivä, tai 13. tai 20. tai 27.

Syyskuun 3. tai 10. Klo 9-15:30 (tai räätälöity aamupäiväsetti)

Kaipaamme yhteisöllisyyttä, kaipaamme toistemme tapaamista, yhdessä oloa, itsemme ja tiimimme kehittämistä.

Työtiimillesi on luvassa tiedollista, taidollista ja aistillista virittäytymistä Paalulan Voimavarapäivässä.

Olemme Marita ja Tiina, itsenäiset yrittäjänaiset yhteisen agendan äärellä ja uskomme, että kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen motivoituu kehittymään ja rakentamaan siten myös hyvinvoivaa työyhteisöä.

Etänä työskentely on vaatinut meiltä paljon ja ennen kaikkea eri etäpalavereissa oloa.  Olisiko aika kohdata yhdessä oppien ja voimaantuen, hyvinkin maaseutumaisessa ympäristössä ja ilman wi-fi yhteyttä? Nappaa työtiimiänne parhaiten palveleva paketti Paalulan Paaluista ja pilareista.

Pilarit:

  • Hiljaisuuden kiviaitaretriitti
  • Mitä tarvitsen, jotta voin antaa parhaani?
  • Metsäkävely, oman mielen rauhoittuminen, päiväkahvit metsässä
  • Loppurentoutushetki

Paalut:

  • Hiljaisuuden kiviaitaretriitti
  • Luonteenpiirteiden uudelleenmäärittelyllä uusia näkökulmia vahvuuksien tunnistamiseen
  • Voimaannu mieleltäsi maalaten
  • Loppurentoutushetki

Setit suunnattu ryhmäkooltaan 8-10 hlö

Hinnat

Kokopäiväkoulutus 1 200 € (+alv 24%), 3 h setti 800 € (+alv 24%). Hinnat sisältävät päivän materiaalit, työskentelyt, tulo- ja päiväkahvit, mutta ei lounasta).  Lounas järjestetään tilaajan toiveesta erikseen sopien. Tiedustelut ja päivävaraukset 040-5464201/ Furuholm

Tiina Kiiski
KM, erityisopettaja
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry
kouluttaja
työyhteisösovittelija

Marita Furuholm
Yhteisöpedagogi, AMK
Ammatillinen opettaja AmO
Kouluttaja
Hyvinvointialan yrittäjä

 

Pin It on Pinterest

Share This