Hyvinvointia sinulle

Paalula, syntymäkotini täällä maalla, mahdollistaa aistia hiljaisuuden lisäksi myös luonnon läheisyyden, eri vuodenajat tulevat iholle – jopa taivaankannen tähtitaivas on nähtävissä. Touhukkaan kurssipäivän tai muun tekemisen päätteeksi voi ottaa kunnon löylyt puusaunassa ja pulahtaa paljuun. Seuraa

 

Paalulan facebook-seinää, josta löydät tulevat/menossa olevat kurssit.

Hyvinvointia sinulle

Paalula, syntymäkotini täällä maalla, mahdollistaa aistia hiljaisuuden lisäksi myös luonnon läheisyyden, eri vuodenajat tulevat iholle – jopa taivaankannen tähtitaivas on nähtävissä. Touhukkaan kurssipäivän tai muun tekemisen päätteeksi voi ottaa kunnon löylyt puusaunassa ja pulahtaa paljuun.   Seuraa facebook-seinää, josta löydät tulevat/menossa olevat kurssit.

Hyvää oloa ja hieman hemmottelua

Hyvää oloa ja hyvinvointia Hemmotteluhetkellä, käsi- ja kasvohoidot Aloe Vera pohjaisilla ihonhoitotuotteilla. Kokoa ystävät tai työkaverit yhteen ja tule virkistymään kesällä Paalulaan tai tilaa minut kotiisi tai tapahtumaanne.  Hyvä ryhmäkoko 4-8 hlöä, kesto noin 1,5-2 tuntia.
Paalula - hyvinvointia sinulle
Paalula - hyvinvointia sinulle

Hiljaisuuden kiviaita retriitti

Koe tarinana mennyt aikakausi ja juurru Paalulan maaperään. Ohjattu aisteihin perustuva kokemuksellinen hiljaisuuden vaellus 1920-luvulla rakennetun kiviaidan viertä. Rauhoittaa mieltä ja ajatuksiasi. Näe, kuule, haista ja maista – opetan sinut kävelemään kiireettä. Yksin tai ryhmässä, kesto 45 minuuttia.

Tuunaa ja tuherra maalaten

Laadukkailla ja monipuolisilla JDL Vintage Paint liitumaaleilla toteutetaan uutta pintaa niin huonekaluihin kuin erilaisiin sisustusesineisiin: tuolista, tarjottimeen, pöydästä pöytälamppuun. Vedän tilaustyönä ryhmille maalauskursseja kesäisin Paalulassa tai tilauksesta myös muualla. Hyvä ryhmäkoko 6-12 hhenkilöä. Maalaaminen on rentouttavaa ja terapeuttista – näillä maaleilla (www.jeannedarcliving.dk) onnistuu. Soveltuu maalamiseen lapsista vanhuksiin. Maalit ovat vesiohenteiset, hajuttomat ja kuivuvat nopeasti.
Paalula - hyvinvointia sinulle

Opastettu Tampinkierros

Koe luonnon rauhaa ja hiljaisuutta kiertämällä noin 3 km pitkä vaellusreitti. Paalulasta kierroksen lähtöön on 7 km. Reitin puolivälissä on laavu, nuotiopaikka, puuliiteri ja kuivakäymälä Teerijärven rannalla. Elämys on istua keskellä hiljaisuutta suoreunan penkillä, keittää nuotiokahvit, istua ja hiljentyä. Paalulan pakettiin siis voi kuulua myös seikkailua erämaassa. Yksin tai ryhmässä, kesto noin 3 tuntia.

Unelmakartta – on sinun aarrekartta!

Lähde toteuttamaan Aarrekartta-menetelmällä omista haaveista ja unelmista totta!  Oman mielen ja alitajunnan ohjelmointia kohti omia tavoitteita ja päämääriä yhdessä tehden ja erikseen. Ota hetki aikaa itsellesi, pysähdy miettimään omia tarpeitasi. Konkretisoidaan ne värein, kuvin ja kirjoituksin näkyväksi. Voit ottaa mukaan omia kuvia (kopioita), omia aarteita. Kerää ryhmä kokoon (6-10 henkilöä) ystävistä, työkavereista. Tehdään unelmista totta joko Paalulassa tai tilauksesta myös muualla. Kesto 4-5 tuntia.
Paalula - hyvinvointia sinulle

Pin It on Pinterest

Share This